Art and Antique művészeti kiállítás és vásár

2022. márc. 03. - 2022. márc. 06.
2022. március 03. - 2022. március 06.
Kiállítás
Az Art and Antique egy olyan kortárs és klasszikus művészeti kiállítás és vásár, ahol több mint 30, a legnevesebb aukciósházak és galériák állítják ki különleges festményeiket, műtárgyaikat.

2022. március 3-6. között megrendezendő Art and Antique kiállításon és vásáron kiemelkedő kvalitású ékszerekkel, műtárgyakkal és festményekkel várjuk a látogatókat a Bálna Budapestben. A közvetlenül a bejáratnál elhelyezkedő standunkon bepillantást engedünk a májusi, 79. Művészeti aukciónk anyagába, és bemutatjuk az áprilisban nyitó új aukciósházunkat is.

 

Art and Antique 2020-ban, a Millenáris parkban

A vásár négy napján a belépőjegy megvásárlásával lehetőség van népszerű ingyenes tárlatvezetéseken résztvenni, magyar és angol nyelven. Antalffy Péter művészettörténész kalauzolja el a kiállítás területén. A művészeti vásár idén az Autistic Art Közhasznú alapítvány javára szervez jótékonysági online aukciót, ahol a kiállító galériák felajánlott tárgyaira licitálhatnak az érdeklődők.

TOVÁBB A FACEBOOK ESEMÉNYRE

 

A helyszín

A Bálna (1093. Fővámtér 11-12) kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrum. Találkozóhely és élménypont. Összeköti a Belvárost Belső- Ferencvárossal, a turisztikai övezetet a gasztrozónával. Budapesten egyedülálló módon teremt közvetlen kapcsolatot a Dunával. Meghatározó látvány/látványosság, ahogy a főváros is – a Bálnából nézve.
Az épület önmagában egyesíti a különböző korok építészeti jellemzőit. A műemlék jellegű, 1881-ben átadott téglaszerkezetű raktárépületeket és a múlt század szerkezeteire jellemző vasbetont számítógéppel tervezett, XXI. századi acél-üveg héj öleli át. Tovább a Bálna honlapjára!

Nyitvatartás

2022. március 3-6., csütörtöktől szombatig 10:00-19:00, vasárnap 10:00-18:00

Jegyárak

Diákjegy (18 év alatt): ingyenes
Teljes árú jegy: 2000 Ft

TOVÁBB AZ ART AND ANTIQUE OLDALÁRA

COVID protokoll

A járvány negyedik hullámának megfékezése érdekében a kormány november 17-i ülésén újabb védelmi intézkedésekről döntött: november 20-tól az egészségügyi intézmények és a tömegközlekedés mellett ismét maszkot kell viselni az üzletekben, a bevásárlóközpontokban, a postákon, az ügyfélszolgálatokon, a színházakban, a mozikban, a múzeumokban és sportrendezvényeken. A beltéri kulturális és egyéb rendezvényeken, az edzőtermekben, az uszodákban, a fürdőkben, valamint a vendéglátó üzletekben pedig az ott dolgozóknak kötelező a maszkhasználat. A bölcsődékben, az óvodákban, az iskolákban az igazgatók és a felsőoktatási intézményekben a rektorok, az egyéb munkahelyeken a munkáltatók határozhatják meg a maszkviselés szabályait. Az 500 főnél nagyobb rendezvényeket csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni.