ÉRTÉKBECSLÉS

Szolgáltatásunkat mindazoknak ajánljuk, akik a tulajdonukban levő műtárgyak értékéről és áráról szeretnének hiteles szakértői dokumentációval ellátott, az aktuális piaci helyzetnek megfelelő friss információt kapni. Kérésére értékbecslést végzünk szakértő becsüseink közreműködésével.

 

A BÁV által kiadott értékbecslés széles körben elfogadott, hiteles szakértői dokumentum.

Az általunk kibocsátott dokumentum a műtárgy étrékbecslésén túl tartalmazza annak szakszerű leírását és a fotódokumentációját is.

A szolgáltatás valamennyi, általunk forgalmazott, műtárgytípusra (festmény, bútor, szőnyeg, üveg, porcelán, kisplasztika, szobor, ékszer, óra) kiterjed. Szakértőink a szemle során objektív vizsgálati módszerekkel vizsgálják a műtárgy korát, állapotát és a fizikai vizsgálat mellett az adott műtárgy művészettörténeti, művelődéstörténeti jelentőségét is kutatják. Az érték meghatározásánál a műre vonatkozó hazai és nemzetközi műtárgypiaci trendek és árak figyelembevételével alakítjuk ki a mű forgalmi értékére vonatkozó értékelést.
A szolgáltatás ára a műtárgy becsült forgalmi értékének 5%-a, de legkevesebb 50 000 Forint + ÁFA. Kimagaslóan nagy értékű, 10 millió forint feletti értékű műtárgyak, gyűjtemények esetén egyedi árképzést alkalmazunk.

Értékbecslést szeretnék!

Kérjük, küldjön leírást és amennyiben lehetséges, fényképet azokról a tárgyakról, amelyről előzetes tájékoztató ajánlatot szeretne kapni. Munkatársunk öt munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.Kérjük adjon meg egy rövid leírást a tárgyakról, melyek kapcsán a szolgáltatást igénybe kívánja venni.