MŰTÁRGY­DOKUMENTÁCIÓS SZOLGÁLTATÁS

SZOLGÁLTATÁSUNKKAL AZ ÖN ÉRTÉKEIT VÉDJÜK!

A műtárgyak, gyűjtemények szakszerű, írásos dokumentációjának elkészítése keretében több évtizedes, igazságügyi szakértői tapasztalattal rendelkező szakembereink gyűjteményéről, műtárgyairól, egyéb értékeiről pontos dokumentációt (szakszerű leírást fényképpel) és leltárt készítenek. A műtárgyakról készített dokumentumot a feldolgozást követően a műtárgy tulajdonosának átadjuk.

Mire jó a szakszerűen elkészített műtárgyleltár:

  Amennyiben valamelyik műtárgy eltűnik, ellopják, a tulajdonos átadhatja a rendőrségnek az általunk készített szakszerű dokumentációt, amely nagy segítséget jelent majd a nyomozói munkában, illetve az adott műtárgy felkutatásában.
  A dokumentációs adatlap segítségére lesz abban is, hogy műtárgya eltűnése esetén a műtárgyról készült leírást azonosításra alkalmas módon közzéteheti a Miniszterelnökség Műtárgyfelügyeleti Hatósági Főosztályának Védett és lopott, eltűnt vagy jogellenesen kivitt műtárgyak adatbázisában.
  Mint Magyarország legnagyobb műkereskedelmi hálózatával rendelkező cég, saját galériáinkban és zálogfiókjainkban is kiemelt figyelmet fordítunk a műtárgy esetleges értékesítési céllal történő felbukkanására, illetve annak megakadályozására.
  A dokumentáció a gyűjteményre vagy műtárgyra kötött biztosításnál is alapdokumentumként szolgálhat.
  A tulajdonosoknak javasoljuk, hogy az adott műtárgytól a műtárgyleírást jól elkülönítve és gondosan eltéve tárolják.
  Munkatársaink a helyszínen tanácsot is adhatnak a műtárgy helyes tárolásával (megfelelő páratartalom, hőmérséklet, fényviszonyok stb.), ápolásával kapcsolatban.

Szolgáltatásunk díja: a műtárgyak számától és értékétől függően kerül megállapításra.

Műtárgydokumentációs szolgáltatást szeretnék

Kérjük, küldjön leírást, amennyiben lehetséges fényképet azokról a tárgyakról, amelyről előzetes tájékoztató ajánlatot szeretne kapni. Munkatársunk öt munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
Kérjük, küldjön leírást, amennyiben lehetséges fényképet azokról a tárgyakról, amelyről előzetes tájékoztató ajánlatot szeretne kapni.