ZÁLOGHITEL

BÁV Zálogkölcsön = Készpénz gyorsan, egyszerűen

Minden ember, család, vagy vállalkozás életében adódhat olyan helyzet, előfordulhat olyan esemény, amikor azonnal pénzre van szükség, és nincs idő sorban állásra, hosszadalmas ügyintézésre.

  • Fel kell adnia a számláit, de még nem jött meg a fizetése?
  • Értékes ajándékot szeretne vásárolni az egyik családtagjának?
  • Egy visszautasíthatatlan ajánlatot szeretne kihasználni?
  • Nem jut banki hitelhez?
  • Ki kell fizetnie munkavállalóit, alvállalkozóit, de még nincs rá fedezete?

Ilyen és ehhez hasonló helyzetekre is megoldást kínál a BÁV Zálogkölcsön.

Ügyfeleink azért választanak bennünket, mert tudják, hogy nálunk a lehető legrövidebb idő alatt pénzhez juthatnak. Nincs hosszadalmas hitelbírálat, nem szükséges kezes, és a zálogkölcsön bármilyen célra felhasználható.

Amennyiben névre szóló kölcsönünket igényli, a kölcsön bankszámlára való utalással is folyósítható.

 

ÉRDEKEL

 

Kik veszik igénybe a zálogkölcsönt?

Ellentétben az elterjedt tévhittel, a zálogkölcsön a társadalom szinte minden rétegében közkedvelt.

Ügyfeleink közé azok tartoznak, akik rendelkeznek ékszerekkel, műtárgyakkal, festményekkel, értéktárgyakkal, és nem szeretnének kiszolgáltatottá válni egy hitelügylet következményeként, illetve előnyben részesítik a hitelfelvételnek azt a típusát, ahol az ügyletben egyenrangú félként, partnerként vehetnek részt. A zálogkölcsön ugyanis leginkább egy olyan csereügyletként írható le, ahol bizonyos díjért, meghatározott időre az értéktárgyat készpénzre cseréljük, vagy döntése alapján a kölcsön összegét folyószámlájára utaljuk.

 

Diszkréció, biztonság

Mindenki szereti pénzügyeit maga intézni, és pénzügyekben elengedhetetlen a diszkrét ügyintézés, ezért nem zavarjuk otthonában. Modern, ügyfélbarát környezetben várjuk az ország közel 100 pontján működő fiókjainkban. A kölcsön futamideje alatt, a szigorú EU-s szabályozásnak megfelelően felszerelt, magas szintű biztonságtechnikai rendszerrel ellátott értéktárainkban őrizzük a ránk bízott értékeit.

 

A BÁV Zrt. a zálogkölcsönzés során  a BÁV Pénzügyi Zrt. közvetítőjeként jár el.