FELVÁSÁRLÁS

Nem tudja pontosan milyen kép függ a nappali falán?

Lehet, hogy értékesebb, mint gondolná!

Bízza a BÁV szakértőire!

 

 

 

Mindemellett folyamatos felvásárlás is működik a BÁV-nál! Értéktárgyait akár készpénzért felvásároljuk!

Ha kíváncsi, hogy mennyit érnek örökölt műtárgyai, vagy eladná őket, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá:

Galériahálózatunkban egész évben vásárolunk magyar és külföldi festményeket, grafikákat, műtárgyakat, ékszereket, órákat és bútorokat!
A főváros több pontján lévő műkereskedelmi egységeinkben és ékszerüzleteinkben várjuk ügyfeleinket, amennyiben személyesen kívánják igénybe venni szakértői és értékbecslési szolgáltatásunkat.

 

ÓRA FELVÁSÁRLÁS

Rolex, Breitling, Mont Blanc, IWC, Cartier és még sorolhatnánk. Az órák rövid és hosszútávon is jó befektetések lehetnek. Az alábbi kijelölt galériáinkban egész évben vásárolunk, illetve bizományba is átveszünk férfi és női karórákat, régi és antik asztali- és zsebórákat, különleges darabokat. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső felvevőhelyet és egyeztessen időpontot becsüs kollégánkkal!

 

ÓRA FELVEVŐHELYEK

 

ÉKSZER FELVÁSÁRLÁS

Márkás és egyedi arany, ezüst, antik és modern ékszereket egész évben vásárolunk kijelölt galériáinkban. Ha szeretné értékesíteni örökölt vagy megunt ékszereit, keressen minket az alábbi helyek egyikén. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső felvevőhelyet és egyeztessen időpontot becsüs kollégánkkal!

 

ÉKSZER FELVEVŐHELYEK

 

FESTMÉNY FELVÁSÁRLÁS

Lehetséges, hogy a lakásában lévő festmény értékesebb, mint gondolná. Egész évben keresünk készpénzes vásárlásra vagy bizományba klasszikus és kortárs, külföldi és magyar festményeket, grafikákat. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső felvevőhelyet és egyeztessen időpontot becsüs kollégánkkal!

 

FESTMÉNY FELVEVŐHELYEK

 

MŰTÁRGY FELVÁSÁRLÁS

Ezüst műtárgyakat, kerámiákat, üveg-, porcelán-, fajansz, és ötvöstárgyakat és ikonokat egész évben vásárolunk készpénzért vagy bizományba az alábbi galériáinkban. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső felvevőhelyet és egyeztessen időpontot becsüs kollégánkkal!

 

MŰTÁRGY FELVEVŐHELYEK

 

BÚTOR FELVÁSÁRLÁS

Folyamatosan vásárolunk antik, design és modern bútorokat aukcióra és bolti értékesítésre egyaránt. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső felvevőhelyet és egyeztessen időpontot becsüs kollégánkkal!

 

bútor felvevőhelyek

Online kényelmesebb?

Az online ajánlatkérés lehetővé teszi, hogy Ön első lépésként kényelmesen, akár otthonról is tájékozódhasson és vásárlási ajánlatot kérjen szakértőinktől.

 

ONLINE AJÁNLATOT KÉREK!