Briliáns gyűrű

2022. november 23.
Aukció
Az idei licitharcok egyik nagy várományosa egy több, mint négykarátos gyémántgyűrű, mely rendelkezik GIA minősítéssel, vagyis a Nemzetközi Gyémánt Osztályozási Rendszer garantálja a minőségét.

Idén tavasszal került kalapács alá a BÁV Aukciósház történetének legnagyobb briliánsa. A 10 karátos, GIA tanúsítvánnyal rendelkező, szív alakú gyémántot csiszolása és mérete mellett különleges halványsárga színe is vonzóvá tette. A hatalmas drágakövet 44 kisebb briliáns foglalta keretbe és egy ötsoros, modern eleganciát képviselő fehérarany lánc tette teljessé. Az ékszerkülönlegességet, melyet 32 millió forintos induló áron kiáltott ki a BÁV, végül hosszú licitharc után jutalékkal együtt 57,5 millió forintént vihette haza a szerencsés nyertes, ezzel magáénak tudva a magyarországi aukciók eddig legdrágábban elkelt ékszerét.

Briliáns gyűrű
Fehérarany, karmos foglalású 4., 27 karátos gyémánt, Kikiáltási ár: 10 millió forint

A rekorddöntő nyakéket ezen a télen újabb különleges darab követi, amely egyben a licitharcok egyik nagy várományosa is lesz. Az ékszerkollekció kiemelkedő darabja egy sárga, több mint négy karátos gyémántgyűrű, amely szintén rendelkezik a Nemzetközi Gyémánt Osztályozási Rendszer legmagasabb minősítésével, a GIA tanúsítvánnyal. 

TOVÁBB AZ AUKCIÓRA