Oris Aquis Date Upcycle unisex karóra

2022. november 23.
Aukció
Luxusóra PET palackból? Lehetséges! A decemberi aukción is listázott Oris Aquis Date Upsycle-sorozat egy darabjának különlegessége, hogy egyedi számlapja az óceánokat szennyező PET palackokból készült.

Az óceánok védelme már évek óta szerves része a svájci Oris márka szellemiségének, és a cég számos területen kiemelten előtérbe helyezi a környezetvédelmet. Így született meg népszerű búváróra-sorozatuk, az Aquis. A limitált példányszámban készült szériát olyan számlappal látták el, amely az óceánokat szennyező PET palackokból készült.

Oris Aquis Date Upcycle unisex karóra
Acéltok és csat, forgatható kerámia lünettával, egyedi újrahasznosított
PET palackokból készült számlap dátumkijelzéssel. Kikiáltási ár: 320 000 forint

A decemberi aukción is listázott Oris Aquis Date Upsycle-sorozat egy darabjának különlegessége az álomszerű, impresszionista festményeket idéző számlap, amely a széria mindegyik órájánál teljesen egyedi. A sorszámozott 36,5 mm átmérőjű, 300 méterig vízálló, zafír kristályüveges unisex búváróra az aukción 320.000 forintos induló áron került fel a licittételek listájára. Mivel ez egy ugyanilyen új óra árának csak a töredéke, így ez a tétel valóban kiváló befektetési lehetőséget rejt magában.

TOVÁBB AZ AUKCIÓRA