Pillangós gyűrű

2022. december 12.
Aukció
Roberto Bravo ékszerei egyedi érzést keltenek. Visszatérő motívumként jelennek meg nála a pillangók. Ezen az arany gyűrűn olyan mintha épp most szállnának fel.

A Kamar család 1948-ban kezdődő és 3 generáción át tartó ékszerszenvedélye Roberto Bravo alatt világhírű márkává vált. Bravo 1998-ban kezdte meg tevékenységét az olaszországi Arezzo városában, amely egyben a világ aranytervezési és -gyártási központja is, majd 2008-ban áthelyezte irodáját a vicenzai Corso Palladióba. A Roberto Bravo székhelye jelenleg Isztambulban található.

Ma a márka egyedi trendet képvisel a piacon, a kortárs vonalak, a csúcstechnológia, a rendkívüli dizájn, a kézműves mesterség, a kifejező kollekciók és a termékek széles választéka révén. Bravo rendkívüli kollekción keresztól merész és kreatív megközelítést kínál, ezzel bevezetve az ékszerek szerelmeseit az arany, a gyémánt és a zománc ragyogó, lenyűgöző és varázslatos világába. Speciális formatervezési jele, hogy a forró zománcot és a speciális ródium technikát kézműves munkával ötvözte.

A 7. Online aukció egyedi és értékes ékszer tételei között található ez az arany gyűrű, melyen olyan mintha a pillangók épp mozgásban lennének. Licitálni az axioart oldalán lehet rá.

7. ONLINE AUKCIÓ