7. Online aukció

2022. dec. 10. - 2022. dec. 19.
2022. december 10. - 2022. december 19.
Online aukció

7. Online aukció leütési listája:

átlapozom a LEÜTÉSI LISTát

 

 

7. Online aukció időpontja: 2022. december 10 - 19.

 

Az aukciós kiállítás helyszíne: BÁV ART Aukciósház és Galéria,

1055. Budapest, Szent István körút 3.

Időpontja: 2022. december 10 - 19.

 

Típusa: online aukció (axioart.com)

 

LETÖLTHETŐ KATALÓGUS

 Licitálás

Ünnepi kincsvadászat

A hagyományokhoz híven karácsony előtt újabb online aukcióval jelentkezünk, ahol széles árspektrumban mozgó egyedi műtárgyak, festmények, ékszerek és órák várják új gazdáikat. A tételek összeállítása során ismét megjelenik a sokszínűség, így minden bizonnyal mindenki megtalálja azt, az akár karácsonyi ajándéknak is kiváló tárgyat, ami hozzá vagy megajándékozottjához leginkább passzol.

 

Az otthon melege

A retro újra trendi! Nem csak azért mert egy időutazásra hív bennünket, hanem azért is, mert az itt megjelenő stílusjegyek sokakban régi szép emlékeket idéznek fel. A 7. Online aukció emlékezetes, Zsolnay tulipánvázáját barnás-vöröses színárnyalata és a lángcsóvaként fellobbanó motívuma tesz igazán ikonikussá.

A műtárgykedvelők örömére Szász Endre, Gorka Lívia, Gorka Géza alkotásai is az aukciós tételek között szerepelnek. Továbbá ezüst szecessziós tárgyak, szép üvegek és modern kerámiák széles kínálatából lehet választani, és természetesen Zsolnay nélkül nincs aukció!

Kortárs a falon

A pécsi születésű Victor Vasarely majdnem egy évszázad alatt meghódította a világot. Analitikus mintái ikonikussá váltak és ma már a belső enteriörök divatos és modern elemeinek számítanak. A 7. Online aukción hat Vasarely-grafika kerül kalapács alá. A 80. Művészeti Aukción nagy érdeklődésnek örvendő Páll Lajos ezúttal sem hiányozhat, most a művész munkásságának részét képező újabb festményeket lehet beszerezni. Az ünnepekre készülve pedig Hermann Lipót Karácsonyi csendélet című festményét is érdemes megnézni a listán.   

 

Divatos befektetések

Az óra és ékszeraukciók növekvő népszerűségének oka nem csak az, hogy rendkívül jó divatkiegészítők, hanem hogy értékálló befektetések is egyben. A soron következő online aukcióra ezért olyan kedvező árfekvésű tételekkel készültünk, melyek nemcsak a karácsonyfa alatt, hanem leendő új tulajdonosukon is jól mutatnak majd.

Az órák közül a Jean d’Eve Sectora férfi karóra különleges horizontális elrendezésű számlapjával hívja fel magára a figyelmet. A kiemelt ékszertételek között egy 420.000 forintos áron licitre kínált, kék briliánsokkal díszített karék és egy félmilliós kikiáltási árú gyémántokkal körbe foglalt fehérarany gyűrű található. Az egyik legkülönlegesebb darab pedig minden kétséget kizáróan ez a pillangós sárgaarany gyűrű.

                                                               

 

Újdonság: élethű makettek kalapács alatt

Büszkék vagyunk arra, hogy aukcióinkon időről- időre széles tételpalettát sorakoztatunk fel, és mindig keressük a megújulás lehetőségét. Ez most sincs másképp! Babos János nemzetközi és hazai népszerűségnek örvendő modellező hagyatékából most 40 makett keresi új otthonát.

 

Az évnek még nincs vége! A 7. Online aukció keretében egészen december 19-ig lehet licitálni a karácsonyi ajándéknak sem utolsó különlegességekre az Axioart oldalán.